Ahmet Haluk Dursun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

WEB https://ahmethalukdursunmtal.meb.k12.tr
Adres : Feridun Çelik Mahallesi 1756. Sokak No/2A Altındağ ANKARA
VİZYON : Evrensel eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda öğrenme metotlarını bilen ve uygulayan, bilim ve teknolojiyi kullanabilen,bilgi paylaşımcı, örnek ve önder bir okul olmak istiyoruz.
MİSYON : İnsana hizmet anlayışından hareketle, çağdaş uygarlık yolunda bütün öğrencilerin bilgi ve becerilerini en üst düzeyde kullanabilen, öz güveni yüksek, kendini gerçekleştirmeye açık, tercih edecekleri meslek alanlarında söz sahibi olabilecek mutlu bireyler için varız.
BAŞARILAR :

Servis :
Ulaşım : Okulumuza: Sıhhiye (Sıhhiye Köprüsü Üzeri) -> 395 veya 393 nolu belediye otobüsü, Ulus (Gençlik Parkı Önü) -> 395 veya 393 nolu belediye otobüsü, Kızılay (Güvenpark) -> 391 nolu belediye otobüsü, Ulus Bentderesi minibüs duraklarından Altındağ 2. Cadde veya 4. Cadde dolmuşları ile gelmek mümkündür.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Altındağ İlçesi Feridun Çelik mahallesi 1756. sokak no:2 de bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 9,5 Km, İl merkezine 11 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Okulun Sınav Başarı Durumu : 2015 yılında mezun olan 82 öğrencimizden 24 ü sınavsız 15 i sınavlı olarak üniversiteye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda futbol, voleybol, masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenlenmektedir. Okulumuz İl ve ilçe düzeyinde yapılan müsabakalara katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuz öğretmenlerinden Erdal CANBEK koordinatörlüğünde hazırlanan Erasmus+ Ana Eylem 1 Bireylerin Öğrenme Hareketliliği Mesleki Eğitim Öğrenici ve Hareketliliği Proje Başvuru Sonucu faaliyeti kapsamında 2015 yılı Teklif Çağrısı Döneminde sunulunan " E Ticaret´ te Çağı Yakalamak " başlıklı AB proje teklifimiz Ulusal Ajans tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur...